Kisfaludy pályázat


Kedvezményezett:
Király János e.v

Projekt kódja:
TFC-1-1-1-2017-2018-0061

Projekt címe:
A Király Panzió felújítása Tolcsván

Projekt összköltsége:
50. 000. 000-Ft.

Elnyert támogatás:
35. 000. 000-Ft

Támogatás intenzitása:
70%

A támogatás leírása

A Király Panzió Tolcsván 2000. június 8. óta üzemel. Az ingatlan tulajdonosa és üzemeltetője Király János egyéni vállalkozó. A vállalkozás a szálláshely és kiegészítő szolgáltatásai mellett papír csomagolóeszközök gyártásával és bortermeléssel is foglalkozik.
A Kisfaludy Turisztikai fejlesztési program keretében meghirdetett Szálláshely fejlesztési konstrukció- panziók fejlesztése c felhívásra benyújtott pályázat eredményeként a pályázó 35. 000. 000-Ft vissza nem térítendő támogatásban részesült a Magyar Kormány jóvoltából.

A kedvezményezett 2019 januárjában értesült a támogatási döntésről. A támogatói okirat szerint a projekt megkezdésének dátuma 2019. február 19. A kedvezményezett a projektben eredetileg foglalt műszaki tartalommal szemben a kivitelezési munkálatok megkezdésével egy időben műszaki tartalommódosítást kezdeményezett a támogató szervnél, mely eljárás 2019. év végén sikerrel zárult. A kedvezményezett élt az előlegbiztosítás lehetőségével és 17, 5 M Ft előlegként került lehívásra a megítélt támogatás terhére. A finanszírozás megkönnyítése érdekében a kedvezményezett élni kívánt a Kisfaludy hitel termékkonstrukcióval, de a támogatások nem vezettek sikerre, ezért az egyszeri elszámolás, többszöri elszámolási igénnyel módosult. A jelen, időközi kifizetési kérelem benyújtásáig, megvalósult tevékenységek: panzió felújítása, nyílászárók cseréje, fűtéskorszerűsítés, napelemek elhelyezése, burkolás, festés, fürdőszobák felújítása. A projekt közbeszerzési eljárás lefolytatására nem kötelezett, és a megvalósuló beruházás nem építési engedély köteles tevékenység. A tervek szerint a beruházás 2020. május 17-re fejeződik be és kerül újra megnyitásra a Panzió.

A projekt műszaki tartalma

A tevékenység keretében a panzió 10 szobája került felújításra. A munkálatok során a padló javítása, a belső falak festése, a bejárati ajtók cseréje, valamint a fürdőszobák teljes felújítása valósult meg. A felújítások és javítások segítségével a szobák modernebb, korszerűbb megjelenéssel rendelkezhetnek. A szobákban a használatban lévő berendezések, eszközök cseréje is szükségessé vált, ezért a fejlesztés keretében a bútorok, szekrények, televíziók cseréje is megvalósult. A bútorok esetében is a korszerűbb, fiatalosabb megjelenés irányába történő változtatásokat történtek, korszerűbb TV-k berendezések kerültek beszerzésre.
A fejlesztés célja nem csak a szálláshely megjelenésének javítása, de a hatékonyabb működtetés biztosítása is. Ennek érdekében korszerűsítésre került az elavult fűtési rendszer. A korszerűbb technológiát megújuló energiaforrás használatával tettük még hatékonyabbá, napkollektoros rendszer telepítésével.
A fejlesztés során az üzemeltetés, a foglalások lebonyolításának egyszerűsítése és könnyítése érdekében új számítógépek kerültek beszerzésre, valamint beüzemelésre került egy szállodai szoftver is.

A fejlesztés eredménye

Minden szobához saját fürdőszoba és wc tartozik. A szobák akadálymentesen megközelíthetők, tévével, hajszárítóval, vasalóval felszereltek. A szálláshelyen rendelkezésre áll 4 ágyas családi szoba is, valamint további családbarát felszereltséggel is rendelkezik, pl. gyermekkönyvek, DVD-k, társasjátékok, kirakók.

A szálláshely saját étteremmel rendelkezik, amely biztosítja a vendégek számára a meleg étkezést, valamint rendezvények alkalmával is lefoglalható. Az udvaron tűzrakóhely és grillezési lehetőség is adott. A panzió teljes területén Wifi internet-hozzáférés biztosított díjmentesen, továbbá ingyenes parkolási lehetőség is biztosított a helyszínen. A szálláshely felkészült a külföldi vendégek fogadására is, a beszélt nyelvek: magyar és angol. A panzióban háziállatok elszállásolására is van lehetőség.

2020. május 17-i határnappal befejeződött a Király Panzió felújítása Tolcsván c projekt. A projekt pénzügyi zárása 2020. június 16-i határidővel megvalósult. A Panzió teljes felújítása mellett, beszerzésre kerültek eszközök, valamint kiépítésre került az internet hozzáférés, valamint beszerzésre kerültek az informatikai eszközök és beüzemelésre került a szálláshely menedzsment szoftver. A támogatásnak köszönhetően a Király Panzió teljes építészeti és infrastrukturális felújításával Tolcsva településen egy újabb színvonalas szálláshely várja szolgáltatásokkal az ide érkező vendégeket.


Elérhetőségeink

Itt találsz bennünket

3934 Tolcsva, Kossuth Lajos út 61.

Telefonszámunk

+36 47 384 555

+36 20 375 2682 - Lonscsák Erik

+36 20 414 6072 - Király Edit 

Email címünk

kiralypanzio2020@gmail.com

Facebook

facebook.com/kiralypanziotolcsva

Információk

Fizetési lehetőségek

  • készpénz (HUF, EUR)
  • bankkártya (Visa, Mastercard, Maestro)
  • átutalás
  • SZÉP-kártya (OTP, K&H)
  • Kripto valutát is elfogadunk

NTAK regisztrációs szám

PA19002382 - Panzió