Blog

Ízek varázsa a panzióban

Kedves Vendégeink! 

Örömmel szeretnénk megosztani veletek egy izgalmas hírt a Király Panzióról. Ahogy az őszi levelek lassan hullanak a Zemplén dombjaira, mi is új ízekkel készülünk szívetek meghódítására. Az élményünk mostantól még gazdagabb lesz, hiszen a Csicsörke Ízműhely kézműves szörpjei most már nálunk is elérhetőek!

A Zemplén festői szépségében új élményekre vágyunk, és mit is lehetne jobban kifejezni egy finom, helyi kézműves itallal? A Csicsörke Ízműhely a környék büszkesége, és mostanra sikerült néhányat ezekből az ínycsiklandó szörpökből hoznunk nektek.

Képzeljétek csak el, hogy amikor reggel felébredtek, és kinéztek a Király Panzió ablakából, már a Zemplén hegyei várnak titeket a horizonton. Ehhez a csodálatos kilátáshoz most már hozzátartozik egy csokor friss, ízgazdag lehetőség is. Meggy, bodza, és még számos más finomság vár rátok az új szörpök között.

A Csicsörke Ízműhely ugyanúgy hisz a minőségben és az autentikus ízekben, mint mi, és mostantól ezt az elkötelezettséget hoztuk el nektek is. Egy pohárka szörp a teraszon ülve, a csendes Zemplén körülöttetek, az valami olyan, amit mindenkinek egyszer ki kell próbálnia.

Várunk titeket a Király Panzióban, hogy együtt élvezhessük ezeket az új Zempléni ízeket. Gyertek, és merüljetek el a Zemplén nyugalmában, közöttünk és a friss szörpök között. Az őszi kikapcsolódás sosem volt még ilyen édes!

Szeretettel várunk benneteket!