Panzió

Panziónk egy gyönyörű - legalábbis a mi szemünknek az, és reméljük, hogy nektek is tetszeni fog, szóval egy gyönyörű, több mint 200 éves kúriában kapott helyet. A belső tereket igyekeztünk ennek megfelelő stílusban berendezni úgy, hogy egyben az otthonosság érzetét is keltse és minden hozzánk érkező kellemesen érezze itt magát.

Mutatjuk, hogy mi minden vár rád nálunk:

Szállás

Panziónkban 8 szoba áll a rendelkezésetekre, melyekben összesen 19 fő tud kényelmesen pihenni (2 fő pótágyazható szobai feltételekkel).

Étkezés

Szállásdíjunk magában foglalja a reggeli díját, és igény szerint választhattok vacsora ajánlataink közül is.

Wellness

Jó kis hűsítő csobbanás a jakuzziban vagy kellemes átmelegítő szauna pillanatok. Ezek várnak rátok.

Borprogramok

Szeretnéd megkóstolni a Tokaji borokat? Nálunk házon belül két pincénkben is megteheted.

Konditerem

Ha jólesne a megszokott reggeli testmozgás, akkor nálunk erről sem kell lemondanod.

Udvar

Az udvaron hangulatos terasz és gondozott pázsit vár rátok, ahol lehetőség van bográcsozásra, szalonnasütésre.

Szállás

8 szoba - 19 férőhely - minden szobához saját fürdőszoba

Panziónk 8 szobát foglal magában, ezek egy része franciaágyas, másik része két különálló egyszemélyes ágyat tartalmaz, de vannak olyanok, amelyekben a franciaágy mellett egy vagy két egyszemélyes ágy is helyet kapott a családokra gondolva. Minden szobához saját zuhanyzós fürdőszoba tartozik.


Étkezés

reggeli és vacsora

Éttermünkben szállóvendégeink részére készítünk finom falatokat reggelire és vacsorára. A szállásdíj tartalmazza a reggeli díját, a vacsora pedig tetszés szerint választható.


Terembérlet

Ünnepeljetek nálunk!

Ha szeretnétek egybekötni a kellemeset a még kellemesebbel, akkor tegyétek ezt nálunk! Pihenjetek és ünnepeljetek panziónkban!
Éttermünk vendégtere kiválóan alkalmas születésnapok, névnapok, évfordulók vagy más különleges alkalmak megünneplésére.

Terembérlet díja: 10.000 Ft/óra


Wellness

infra szauna és jakuzzi

Talán nem túlzás, ha azt mondjuk, hogy már-már el sem tudjuk képzelni a kikapcsolódást valamilyen wellness élmény nélkül. Ha ti is így vagytok vele, akkor az épületben lévő infra szaunánknak és az udvaron elhelyezett jakuzzinknak nagyon fogtok örülni.


Borprogramok

A panzió udvarán belül egyenesen két pince is található. Az egyik az udvar hátsó részében, ami egy 6 km hosszú pincerendszert foglal magában és régen borraktárként működött. Ma már csak a fekete színű nemespenésszel borított muzeális borok találhatóak itt, mert saját borainkat máshol tároljuk. Viszont korából és nagyságából adódóan nagyon jó ide lemenni egy pincelátogatásra, és jó itt egy kicsit beszélgetni a borvidék és a Tokaji borok sajátosságairól.

Másik pincénk közvetlenül a panzió épülete alatt található. Ebben a borozóban 40 fő részére találhatóak asztalok és padok, így egy nagyobb táraság is egyszerre részt tud venni egy kellemes borkóstolón vagy borvacsorán.

Borkóstolók
Borkóstolónk legalább 5 bort tartalmaz, amelyek mellé válogatott sajtkülönlegességeket, almát és egyéb finomságokat kínálunk. Aszú garantálva!

Díja: 10.000 Ft/fő

Borvacsorák
A borvacsorákhoz választhattok vacsora kínálatunkból, de jó szívvel ajánljuk nektek Tolcsva egyik különlegességét, a csülkös kenyeret.

Lonscsák Erik, a borprogramok levezénylője, egyébként történelemtanár
Lonscsák Erik, a borprogramok levezénylője, egyébként történelemtanár


Konditerem


Panziónkban helyet kapott egy konditerem is, tele a legkedveltebb gépekkel. Ha rendszeresen edzel, akkor a kikapcsolódásod ideje alatt sem kell nélkülöznöd a testmozgás élményét, ha pedig még sosem próbáltad, akkor egy újabb élménnyel gazdagodhatsz.

Gépeink: 2 db futópad, 2 db komplex edzőgép, ülő bicikli, Flabelos, ellipszis tréner, boksz zsák, Leg magic, súlyzó felszerelés, gumikötelek. 


Elérhetőségeink

Itt találsz bennünket

3934 Tolcsva, Kossuth Lajos út 61.

Telefonszámunk

+36 47 384 555

+36 20 375 2682 - Lonscsák Erik

+36 20 414 6072 - Király Edit 

Email címünk

kiralypanzio2020@gmail.com

Facebook

https://www.facebook.com/kiralypanziotolcsva

Információk

Fizetési lehetőségek

  • készpénz (HUF, EUR)
  • bankkártya (Visa, Mastercard, Maestro)
  • átutalás
  • SZÉP-kártya (OTP, K&H)
  • Kripto valutát is elfogadunk

NTAK regisztrációs szám

PA19002382 - Panzió