Blog

Előtér, recepció, társalgó

Üdvözöllek a Tolcsvai Király Panzióban, ahol a borok és a kényelem egyaránt otthonra lelnek!

Az épület, amelyben panziónk található, egy több, mint 200 éves kúria, amely történelmi bájjal és karakterrel rendelkezik. Az építészeti örökség és hagyományok iránti tiszteletből igyekeztünk minden teret úgy berendezni, hogy megőrizzük az elegancia és az otthonosság egyensúlyát.

Az előtérünk és recepciónk az első benyomások terén sem okoz csalódást. Amint belépsz, az épület történelmének hangulatába csöppensz, és azonnal érezni fogod az otthon melegét.

Említésre méltó a társalgó is, amelyben egy gyönyörű kandalló, egy hatalmas kanapé, fotelek és gyerek sarok is helyet kapott. Itt találkozhattok más vendégeinkkel, beszélgethettek, olvashattok egy jó könyvet vagy csak egyszerűen lazulhattok a kandalló melegében. A hangulatos tér tökéletes helyszíne az esti beszélgetéseknek vagy akár egy kis időtöltésnek családoddal és barátaiddal.

Nézz szét az épületünkben, és fedezd fel további bájos zugokat, amik még több élménnyel ajándékoznak meg. A panzió minden sarka történelemmel és melegséggel van átitatva, hogy felejthetetlen élményeket nyújtsunk Neked!