Blog

Háromnapos program Tolcsván

Háromnapos kikapcsolódás Tolcsván! Amikor utazunk, mindig jó előre megtervezni, hogy mit szeretnénk megnézni és kipróbálni az adott helyen. Ebben szeretnénk segíteni nektek egy kis ajánlóval, amiből szabadon válogathattok, hogy a legjobbat hozzátok ki Tolcsvából.

Mivel Tolcsva a kastélyok városa, elsőként ezeket ajánljuk nektek felfedezésre. Ha a panzióból jobbra indulva elindultok, első megállótok a Szirmay-Waldbott-kastély lehet, ahol fantasztikus kiállítás és kávézó vár benneteket. Itt nemcsak az épület szépségeit csodálhatjátok meg, hanem egy remek kávé mellett kikapcsolódhattok.

Innen csak pár száz méterre találjátok a Hélia-D Herba-kastélyt, ahol a Hélia-D márka történelmén túl a gyógynövények feldolgozását is megismerhetitek egy korhűen berendezett környezetben. Ez egy igazán egyedülálló élmény lesz!

Ha még mindig vágytok újabb kulturális élményekre, akkor irány a helyi bormúzeum és tájház, amelyek mind mind csak pár száz méterre vannak egymástól. Itt megismerhetitek a borvidék történetét és hagyományait.

De ne feledjétek, Tolcsva rengeteg más látnivalót és élményt is kínál, mint például a környék szépséges tájait, túrázási lehetőségeket és sok más érdekességet. Minden bizonnyal találtok majd olyan programokat, amik felejthetetlenné teszik a három napotokat itt nálunk!